Prona

950 € /Muaj

Shitet dhe Jepet me Qira Ambient Biznesi tek Liqeni i Thatë!

Liqeni i Thatë Tirana, Albania

Referenca: OZON4658

Ambienti i biznesit ndodhet në një lokacion të veçantë pranë Liqenit të Thate dhe afër Hotel Radisson.
Gjendet në një pallat të ri në katin përdhes, duke ofruar një siperfaqe prej 115 m2.
Kjo pasuri e paluajtshme është ideale për një gamë të gjerë aktivitetesh komerciale.
Mund të përdoret për qëllime të ndryshme për shkak të pozicionimit të tij në katin zero të pallatit.
Është në dispozicion për blerje me një çmim prej 200,000 euro ose për qira me një çmim prej 950 euro në muaj.

Informacion
Karakteristikat
  • Bus Station
  • View to Road