Prona

650 € /Muaj

LAPRAKË, JEPET DYQAN ME QIRA!

LAPRAK, ISH KMY-JA Tirana, Albania

Referenca: OZON4085

Ky ambient me sipërfaqe prej 150 m2 ndodhet në katin 0.
Është i pozicionuar pranë ish Kmy-së, në Laprak.
Është i organizuar në hapësirë të hapur me tualet, dhe është i përshtatshëm për zyra, klinika, menza, dyqane dhe më shumë.

*Çmimi është 650 Euro në muaj.


Ju lutemi të na kontaktoni për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në objekt.

Informacion
Karakteristikat
  • City Center
  • Shopping Center
  • Police
  • Hospital
  • School
  • Bus Station
  • View to Road