Prona

3,000 € /Muaj

Shitet Dhe Jepet Me Qira Hapësirë Shumëfunksionale Mbas Restorant Xibrakut!

Rruga Sanatorium Tirana, Albania

Referenca: OZON4125

Jemi duke ofruar një hapësirë shumëfunksionale për qira ose për shitje në Rrugën e Elbasanit, Tiranë.

Informacione mbi objektin:
• Sipërfaqe bruto 459.5 m²
• Sipërfaqe neto 217.5 m²

Cilësime:
• Vendodhja mbas restorant Xibrakut pranë Sanatoriumit.
• Hapësira është e përshtatshme për biznese të ndryshme.

*Çmimi për qira: 3000 Euro/muaj
*Çmimi për shitje: 1,350,000 Euro

• Për më shumë informacion, ju lutem na kontaktoni!

Informacion
Karakteristikat
  • City Center
  • Shopping Center
  • Police
  • Hospital
  • School
  • Bus Station
  • View to Road
  • Garden