Property

1680€/ m2

SHITEN TIPOLOGJI APARTAMENTESH 1+1/2+1/3+1 DHE VILASH TEK REZIDENCA TULIPAN!

Mjull Bathore, Farke Tirana, Albania

Reference: OZON4003

Apartamentet ndodhen ne te ndryshme banimi, dhe kane orientime te ndryshme.
Apartamentet kane siperfaqe totale 78.97 m2, 145.9 m2 dhe 287.37 m2.
Vilat kane siperfaqe duke filluar nga 233.13 m2.

Zonat rekreacionale të rezidencës janë vlerë e shtuar e paçmueshme për komunitetin. Falë hapësirave të mëdha për qendrim shplodhës në natyrë, vrapim, lëvizje me biçikletë dhe fushava sportive, banorët mund të përjetojnë një eksperiencë banimi unike në Tiranë.

E kufizuar nga autostrada Tiranë-Elbasan, "Tulipan Residence" shtrihet në pjesën jugore të qytetit, në fshatin Mjull Bathore që i përket komunës Farkë. Duke qenë se tipologjia e objekteve do të jetë banim, aksesi me pikat kryesore të qytetit mbetet një prej prioriteteve më të rëndësishme. Për më pak se 5 minuta jeni në akset më të rëndësishme rrugore, qëndrave tregtare, 3 liqeneve dhe 1 parku.

Pozicionimi mes natyrës dhe vendosja e godinave në harmoni të plotë me dinamikën e terrenit garanton një jetesë të shëndetshme në secilën pjesë të rezidencës.

Cmimi i shitjes per vilat: 1800 Euro/m2
Cmimi i shitjes per apartamentet: 1650 Euro/m2 *cmim kleringu*

Per me shume informacion na kontaktoni!

Information
Features
  • CountrySide
  • Shopping Center
  • Police
  • Hospital
  • School