Prona

1,500 € /Muaj

Kapanon Industrial me Qira Buzë Rruge në Zonën e Vorës!

Vorë Tirana, Albania

Referenca: OZON4560

Ky kapanon industrial me sipërfaqe të përgjithshme prej 1200 m², përbëhet nga sipërfaqe kapanoni 500 m² dhe sipërfaqe trualli prej 700 m².
Ndërtesa ka lartësi 8m dhe është e pajisur me një vinç me kapacitet deri në 5 ton.
Objekti ofron hapësira të mëdha parkimi për të gjitha llojet e automjeteve dhe ka instalime për energji elektrike dhe ujë industrial.

*Qiraja mujore është 1500 €.
Për më shumë informacion, ju lutemi të na kontaktoni!

Informacion