Prona

0 €

SUPER TOKE NE SHITJE, NE YZBERISHT!

Yzberisht, Njësia Bashkiake Nr. 6, Tiranë, Tirana Tirana, Albania

Referenca: OZON3518

Super Toke ne Shitje , “Yzberisht”.
Informacione mbi pronen:
Siperfaqja e tokes: 297 m2,
Buze bulevardit.
Organizmi:
1 Toke,
1 Ndertese e vjeter.
Cilesime te tjera:
Koeficenti i ndertimit eshte 2.2.
Projekti i Bulevardit do te kaloje ngjitur me token.
Toka do te ketë akses te menjëhershem me bulevardin.
Mundesi per aktivitete biznesi te ndryshme, mundesi ndertimi.
Per informacione rreth cmimit dhe prones, ju lutem na kontaktoni.

Informacion