Prona

1800€/ m2

8 SUPER VILA SOLITARE NË SHITJE TEK OLIVE PARK!

Olive Park, Sauk Tirana, Albania

Referenca: OZON4097

Olive Park, një kompleks rezidencial ku ndërthuret vendndodhja perfekte, cilësia superiore e ndërtimit dhe arkitektura moderne, mes gjelbërimit e ajërit të pastër dhe larg zhurmës së qytetit, ‘Olive Park’ është vila ideale për ju.

Detaje të vilave:
Vilat Solitare të kësaj tipologjie gjënden në brezin e tretë, të katërt dhe të pestë midis brezit të vilave solitare.
Vilat Solitare kanë një sipërfaqe totale ndërtimi prej 344.6 m2 dhe sipërfaqe parcele duke nisur nga 377 m2 deri në 389m2.
Sipërfaqe parkimi 30m2 dhe sipërfaqe tarrace 123.5 m2.
Ndërtimi i tyre është 2 katësh mbi tokë dhe 1 kat nëntokë.

Organizimi:
Kati përdhe -1 ka sipërfaqe 115 m2 dhe pozicionohen ambjentet e kantinës, një depo dhe një tualet.
Kati 0 ka sipërfaqe 109.6 m2 dhe organizohet nga ambienti ndënjies, kuzhinës dhe ngrënies, nga ambjentet e së cilave mund të aksesohen lehtësisht me anë të vetratave për në kopësht dhe pishinë.
Kati 1 ka sipërfaqe 123.5 m2 dhe përfshin zonat e natës, tre dhoma gjumi, një dhomë matrimoniale dhe dy tualete. Dhoma matrimoniale përfshin ambjentin e fjetjes dhe një tualet dhe ka akses në ballkon.

Cilësime të tjera:
-Hyrja e makinave dhe e këmbësorëve bëhet nga rruga e sipërme e brezit.
-Pishina plotëson peisazhin e gjelbërt të kopështit, duke u konturuar nga veshja e pllakave të gurit.
-Ofrohet monitorimi me kamera e të gjithë rrethimit dhe mjediseve të përbashkëta.
-Lavanderi dhe shërbim pastrimi.
-Internet me shpejtësi të lartë dhe akses WiFi.*Çmimi i vilës është: 1800 euro/m2
*Çmimi i parcelës është: 150 euro/m2


Për më shumë informacione ose për të planifikuar një vizitë, na kontaktoni!

Informacion
Karakteristikat
 • Alarm
 • Central Vacuum Cleaning System
 • Fire Door
 • Air Conditioning
 • City Center
 • Shopping Center
 • Police
 • Hospital
 • Public Library
 • School
 • Bus Station
 • Terrace
 • Garden
 • Swimming Pool